Over ons

Wie zijn wij?

 

Huijsmans Services & Agencies is een klein en slagvaardig bedrijf dat zich richt op de dienstverlening in de toeristische sector. Wij werken in de gehele Duin- en Bollenstreek - voornamelijk in Noordwijk en Katwijk.

Verhuur

 

Bent u eigenaar van een vakantieaccommodatie in Noordwijk, Katwijk of elders in de regio Duin- en Bollenstreek? Wij verzorgen de plaatsing van uw object op een aantal gerenommeerde internationale websites waardoor u verzekerd bent van een optimaal rendement gekoppeld aan een maximaal serviceniveau.

Beheer

Verhuurt u een vakantiehuis of -appartement in onze regio en wilt u volledig ontzorgd worden? Wij nemen u het hele traject uit handen. Van het administreren van de boekingen tot het ontvangen en instrueren van de gasten, van het regelen van de schoonmaak tot het leveren van beddengoed. Ook voor technisch beheer of het onderhoud van uw tuin kunt u een beroep op ons doen.

Op vakantie?

Komt u genieten van onze geweldige Duin- en Bollenstreek? Als u bij één van onze partners het leukste verblijf heeft geboekt helpen wij u graag om de puntjes op de 'i' te zetten. Vanzelfsprekend kunt u bij ons frisse lakenpakketten huren en schone handdoekensets. En als u geen zin heeft in gesjouw met babybedjes of kinderstoelen zetten wij die graag voor u neer in uw vakantieverblijf. Wilt u dat er huurfietsen klaarstaan bij aankomst? Geen probleem! Of een voorraadje kolen voor de barbecue of hout voor de open haard? Wij gaan er voor zorgen! U bedenkt het en wij regelen het voor u. Op een aantal locaties is het zelfs mogelijk om een jacuzzi te plaatsen. Bekijk onze lijst en kies voor uw gemak en comfort.

En staat er iets niet op? Vragen staat vrij! Wij houden wel van een uitdaging...

Ons team staat voor u klaar, als het moet 24 uur per dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen vraag is ons te gek! Bent u te gast in één van onze accommodaties, dan zullen wij ons inspannen om alles tot in de puntjes voor u te regelen.

Copyright © All Rights Reserved